Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


OND JUL

Julen är ond

Ursprunget avgör arten

Julen är ond

Så har det varit sen starten

Inget att ha

Bara tomhet och förställning

Julen är ond

Det är dags för vedergällning

 

LARZ GUSTAFSSON 24/12 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 213 gånger
Publicerad 2019-12-24 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP