Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FOTO: ANDERS SUNDIN


NON ME NE FREGA NIENTE

Jag bryr mig inte om

allt snack om klimatet

Jag  bryr mig inte om

det ständiga tjatet

Jag bryr mig inte om

några traditioner

Jag bryr mig inte om

era klassiska toner

 

 

Jag struntar i

modeindustri

och annat trams

som folk hamnat i

Jag ignorerar

all idrott och sport

och alla idioter

som är för abort

 

 

Jag bryr mig inte om

konjunkturer, prognoser

Det är inte väsentligt

hur vindarna blåser

Man basunerar ut

sina skräckrubriker

Men jag vet att min Frälsare 

aldrig sviker

 

Jag struntar i 

allsköns barbari

och tv-serier

med töntar i

Behåll er såpa

och annat strunt

Jag finner alltid vägar

att komma runt

 

 

LARZ GUSTAFSSON 29/12 2019

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 244 gånger
Publicerad 2019-12-29 17:36



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Ja, ibland berättar man vad man inte gillar och ibland vad man gillar. Det blir poesi i vilket fall som helst.
2019-12-31

  Koloristen
Superbt! Me ne frego.
2019-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP