Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
genom skapandet i musik sång lyrik poesi måleri gick mig inget förbi om vem jag var på väg att bli - en människa helt fri - jag kan inte låta bli - tack för gåvan livet mig gett!


JAG BEFRIADE MIG

DET OVIDKOMMANDE KAN TYCKAS VARA

HELT OVIKTIGT I SIN OVIKTIGHET

MEN JAG VET 

DET VAR DET SOM GJORDE ALLT DETTA

MÖJLIGT I ALLA SIN ENKELHET




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-12-30 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP