Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DISCOKULA

Fullmånen som en discokula

och stjärnorna runtomkring

Nattfebern som ett blått mysterium

som ledde till ingenting

Basgången tar mig snabbt tillbaka

Bio på Folkets Hus

Vi ville väldigt gärna smaka

men vi såg inget ljus

 

LARZ GUSTAFSSON 31/12 2019

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 200 gånger
Publicerad 2019-12-31 10:13



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Från dröm till verklighet, tänker jag när jag läser din fina text.
2019-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP