Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap

Jag finner kraft i ditt
norrsken
Du finner kraft i mitt
solglitter.
Jag speglar mig
i ditt mod.
Du speglar dig
i min fantasi.
Ingenting lika
och ändå allt.
Vi finner en
ton-
som bara vi kan
höra.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 488 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-01-03 13:03



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En värdefull vänskap...mycket fint...
2020-01-18

  ULJO
Så fantastiskt vackert.
2020-01-07

    ej medlem längre
Väldigt vackert... mvh annokas
2020-01-05

  Lars Hedlin
Gillas mycket!
2020-01-04

  Marita Ohlquist VIP
Texten är som en mångfasetterad ädelsten!
2020-01-04

  Gunnel Eriksson VIP
Svårt att beskriva vänskap.
Du gör det bra här.
2020-01-04

    ej medlem längre
Fin text här..
2020-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP