Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Potential

 

I maggropen ligger gryningen
som en tvillingsyster jag aldrig tidigare träffat
När hon presenterar sig strålar solen
som en läkande laser genom solarplexus

 

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-01-09 17:57



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Enbart att tugga på ljudbilden är en glädje, och känslan träffar som det fyndiga tvillingsyster!
2020-01-11

  Arne Björn Fredriksson
… som kärleken, ett första möte eller tanken på en ny spännande dag
… känslan är densamma, och då fröjdas även jag

träffsäker och gräddgod dikt
2020-01-09

  Marita Ohlquist VIP
Bättre kan det inte bli!
2020-01-09

    Lena Staaf VIP
Så vackert formulerat om ett nytt uppvaknande, om att våga öppna sig för glädjen. Tvillingsyster - fyndigt! Du hittar orden.
2020-01-09

  Max Poisé VIP
Ett fint uppvaknande som definitivt är behagligt...
2020-01-09

    ej medlem längre
Vad glad jag blir att du publicerar detta stycke guldpoesi här! Den byggs upp som ett stilla uppvaknande till explosionen i slutraden. Mycket snyggt!
2020-01-09
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP