Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


Vid din sida - sångtext

Vid min sida går du nu - ljuset i ryggen sol i hår

vid min sida får du nu - dansa lätt till vindens sång

finnas till i stunden här för allt du vill och allt du är...

du är den jag älskar  - dansar med och håller av

 

i en vilsen stund i liv

vi glömmer vem vi har bredvid

ser oss om efter någon

om vi drunknat uti alla frågor

 

Se ljuset kommer mörkret flyr

en dag skall snart bli som ny

du ska se att jag finns kvar

dansar vid din sida - vid din sida

 

när vinden bryter vinterns makt

och sommarns värme slår emot

ska du tina upp din själ

vandra på din egen stig

med mig nära tätt intill

ska vi göra vad vi vill

sjunga om en framtid ljus

finna oss ett eget hus

 

om i en vilsen stund i liv

vi glömmer vem vi har bredvid

vänder om efter någon

drunknat uti alla frågor

minns vår kärleks starka vågor

 

Se ljuset kommer mörkret flyr

en dag skall snart bli som ny

du ska se att jag finns kvar

dansar vid din sida - vid din sida

 

om i en vilsen stund i liv

vi glömmer vem vi har bredvid

vänder om efter någon

drunknat uti alla frågor

minns vår kärleks starka vågor

 

melodin finns på min facebook-sida

en piano-improvisation som nu text har fått




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Solstrale VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-01-20 23:07



Bookmark and Share


  Olof Lagerhorn VIP
Ljus och varm kärlekssång.
2020-01-21

    Lena Staaf VIP
Varm kärkekssång.
2020-01-21

  ULJO
Fin text
2020-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP