Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En annan äldre text, jag tror att jag var 22 och hade börjat landa i den nya tillvaron efter ett långt och stormigt förhållande.


Efter stormen

Plockar bland skärvorna.
Synar.
Minns.

Sorterar ut ett fåtal, de som har betytt.
Slipar dem till pärlor.
Trär på tråd.
Hänger om halsen.
Under huden, närmast hjärtat.
En talisman av tron på det som var bra.

Det som trots allt var bra.




Fri vers av Barkarve
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-02 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barkarve
Barkarve