Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

We walked far and away!

I guess I am all right

A long time a go I heard a song

Everybody felt a pulse of warmth

 

We walked far and far away

Then we stopped for a whail

 

All was so still and clear

Silent kisses and a blue starry sky

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin  2020-01-27




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-01 15:50



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2020-02-02

  lila fjäderblomman VIP
En känsla av att något kan gå förlorat om vi inte stannar upp ibland.
2020-02-01

  WyS VIP
Härligt avslut!
2020-02-01

    ej medlem längre
Lite vemodsmjukt om att finna lyckan i ögonblicket. Fint!
2020-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin