Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nej, jag är INTE inlåst på dårhus.


DÅSANDET & SÅSANDET SPETSAT MED DISCIPLIN

Dåsandet och såsandet

med mycket disciplin

Släckandet och låsandet

och äta medicin

Lunken utan punken

och en kappsäck full med bröd

En gång var jag sjunken

Jag var dömd och andligt död

Nu har jag fått frid med Gud

och tackar för min lott

Det är större än mitt liv

det här som jag har fått

Hemmets härd är guld värd

Himmelen är värd långt mer

Och rättfärdiggörelsen

är mer än det jag ser

 

LARZ GUSTAFSSON 2/2 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 152 gånger
Publicerad 2020-02-02 15:36



Bookmark and Share


  Koloristen
"Lunken utan punken" - greit!
2020-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP