Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grepp

 

Jag hade inget begrepp
Begrep ingenting
Begriper du?
Skrek de åt mig
Jag skakade på huvudet
Skakades och ruskades om
Skakade av rädsla
Av sorg
Som jag skakade av mig
Som blev ilska
Oj vad jag skakade av ilska
Tills kärleken ruskade om mig

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-02-03 13:20



Bookmark and Share


  Nimbus VIP
Åh så bra!
2020-02-04

  Solweig Jansson VIP
För mig hänger den här texten ihop med Tidvatten och den kommentaren. Vilken tur att kärleken ruskade om dig - så blir det inte för alla !
2020-02-04

  Respons VIP
Spännanderoliga lekar med mig nu d och begrepp.
2020-02-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Känslostormar av flera slag, väl beskrivna.
2020-02-03

    Lena Staaf VIP
Alla dessa skakningar, försök att tukta och styra - men kärlekens omruskning är så annorlunda, den bästa men kanske också den smärtsammaste.
2020-02-03

    ej medlem längre
Kärleken kan få de mest stormande känslor att lugna sig. Vilken livfull text!
2020-02-03
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP