Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Show me for real!

 

Got a little lovin left in me

Watch this feeling 

Tell me can you se me? 

 

So show me for real

We dont have to talk much

Traveling round in our heart and minds

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2020-02-09




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 257 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-02-09 14:48



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Kärlekens språk kan uttryckas på många olika sätt...fint...
2020-02-22

  Rise Little One
Gillar starkt denna!

2020-02-16

  lila fjäderblomman VIP
jaaa... vi behöver visa mer kärlek för varandra!
2020-02-12

    Steff...
Har du hittat källan skriver texter du dom de kanske är du...

2020-02-10

  Marita Ohlquist VIP
Ibland behövs inga ord, kärleken talar sitt tysta språk!
2020-02-10

  Blomma-Stjärna VIP
ja, hur svårt kan det va - show me for real!
2020-02-09

    ej medlem längre
Handling framför ord når raka vägen till hjärtat. Gillar!
2020-02-09

  Anna Nickolausson
ger en härlig känsla kram
2020-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin