Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Overkliga dagar

 

Molndagar
Allt regn under ögonlocken
Och världsomseglingarna i mina skor

Tittsomtättdagar
Som en långsam marsch
Trampar trött över och förbi

Ordorodagar
Hjärtklappning och hästlängder
Vita ark och obruten mark

Traggeldagar
Självet strävar uppför 
I en nedåtgående rulltrappa 

Festdagar
Vindunkar, ryggdunkningar
Sjöslag och jag jag jag

Lösryckta dagar
Baksidestexten på en bok
En trailer, en opassande pusselbit

Söldagar
Veckar sig som sladdriga trasmattor
Jag snubblar på utan att värdesätta

 




Bunden vers av KattenKin VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-02-27 16:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Skriver som en riktig levnads konstnär! Gillas mycket :)
2020-03-01

  Gunnar Hilén VIP
Bara så härlig ordkonst !
2020-02-28

  Blomma-Stjärna VIP
lakoniskt och humoristiskt
om alla dessa dagar
i väntan på...
- är det de som är livet?
2020-02-28

  Ola Rydberg
Gillar hur du leker med orden
2020-02-27

    Lena Staaf VIP
Roligt, njutbart, alla dessa dagar som du klär med brokigt innehåll!
2020-02-27

  Ulf Carlsson VIP
"Initialpoesi" - dagsverser i fickformat, en idé som kan utvecklas vidare.
2020-02-27

  Solweig Jansson VIP
Underbar ! Blir glad av denna bubblande snubblande !
2020-02-27

  Håkan Grapenfalk
härligt vidunderlig uppsluppen text, tillvaron (inkluderat en själv) uppträder ju just så här bråkigt ibland, den här versen (bland andra) är ju bara så himla go:

"Traggeldagar
Självet strävar uppför
I en nedåtgående rulltrappa"

applåder såklart!!!
2020-02-27
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP