Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns

 

Det finns ett barn
I varje vuxen

En punkt
Osynlig för ögat
Som kartritaren inte vågar markera

Det finns ett rum
Där ingenting ryms

Och en sorg
Bakom framgången

 

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-02-27 16:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA viktigt att vårda det inre barnet!
2020-03-01

  Marita Ohlquist VIP
En fantastiskt bra text, barndomen bär vi med oss i vuxenvärlden.
2020-02-28

  Ulf Carlsson VIP
Man är alltid barn...

(Asymmetrin i andra strofen, är den nödvändig? Jag skulle ta bort "Osynlig för ögat")
2020-02-27

    Lena Staaf VIP
Ooh! Hisnande. Det lilla barnet, kanske sviket och försummat, hur våga släppa fram det? Oändligt innehåll i dessa knappa ord.
2020-02-27

  Solweig Jansson VIP
Exakt - så är det ! För de allra flesta tror jag och man är mer eller mindre i kontakt med detta inre. Tycker mycket om din text !
2020-02-27
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP