Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TACK FÖR VARJE FRIST

Tack för varje frist

där jag hämtar andan

i en tid av brist

Gungstol på verandan

Landsbygdstyst igen

fast vi bor i staden

Utan jordisk vän

tar jag promenaden

Änder i vår bäck

trivs där hela året

Tack för varje frist

"Vem vet mest?"

"På spåret"

 

LARZ GUSTAFSSON 22/2 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 168 gånger
Publicerad 2020-02-22 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP