Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


SKRIPT

 

manu - mani

skript

skrivmani

manuskript

 

textmassan

flödande ut

ur det inre

manifesterar

 

närvarorapport

 

meddelar insikt

inlemmar utsikt

vinklande vinkel

 

backar bakåt

manar framåt

iscensätter nuet

 

 




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-03-03 08:15



Bookmark and Share


  Flicis VIP
Himla bra bild.
2020-03-10

  ULJO
Intressant. Verkligen. Fin Bild
2020-03-03

    Lena Staaf VIP
Födsloprocessen hos ett manuskript. Intressant text!
2020-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP