Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ENSAM I VÄRLDEN

Ensam i världen

Ensam och fel

Vad ska jag göra

för att bli hel?

Bortstött och stöter

själv också bort

Ensam av sin 

förskräckliga sort

 

Ensam i bygden

här utanför

Hur mycket rår jag

själv faktiskt för?

Hotad från alla

möjliga håll

Vad är det då som

spelar nån roll?

 

 

LARZ GUSTAFSSON 3/3 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2020-03-03 20:15



Bookmark and Share


  Koloristen
"Hellre ensam än i dåligt sällskap".

Men...

"Ingen här i världen är som Jesus Krist...".
2020-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP