Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skrivet i ren och besinningslös ilska och ett ursinnigt hat. (Sket ni på er nu?)


DEN SKYDDADE VERKSTADEN

Jag minns när Eva sjöng om rätten till sitt liv

För mig blev sången aktuell

Den grupp som styr mitt liv är föga progressiv

och har gjort mig till en rebell

Jag vägrar följa deras usla direktiv

Jag vägrar underordna mig

Och har du invändningar garanterar jag

att det blir väldigt synd om dig

 

Vissa som kommer hit och tror att de har makt

är bara nollor med stor käft

Det kommer inte alls att bli som de har sagt

Mitt liv är mera än geschäft

En skyddad verkstad styrs av onda galningar

som inte gillar att jag trivs

Jag vill som Victor Jara sjunga till gitarr

Se till att VÅR historia skrivs!

 

LARZ GUSTAFSSON 10/3 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 152 gånger
Publicerad 2020-03-10 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP