Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Wallpapers of flowers and crystal chandelier



tea of champagne
newbaked scones jam and a friend
sense of fulfillment




Bunden vers (Haiku) av lila fjäderblomman VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-10 22:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
WONDERFUL!:) Like it a lot!
2020-03-19

  Marita Ohlquist VIP
En fin text som landar mjukt i mitt inre!
2020-03-13

  Blomma-Stjärna VIP
vackra ord
på vacker stund

triggar ett ännu vackrare minne
att bildas

som ett kluster av kristaller
eller ett prisma strålande av flera färger
2020-03-12
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP