Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BYGGT FÖRGÄVES

 

Dagen

din och min

gick

 

utan fanfar

och fyrverkeri

 

utan ömma ord

kroppars hugsvalelse

 

tankar flög

som vilsna fåglar

 

sökte trygga boet

byggt förgäves

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-03-13 18:08



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Åh, den dikten va lite vemodig, men fin...
2020-03-17

  ULJO
Fantastisk text.
2020-03-16

  Feliaxel VIP
Mycket tänvärda ord
2020-03-14

  Boel Lindell
En text som går rakt in i hjärtat. Jag tycker särskilt mycket om tankarna som flög som vilsna fåglar. En mycket talande liknelse.
2020-03-14

  Marita Ohlquist VIP
En berörande text om boet som inte var som det borde vara!
2020-03-14

  Niliboy
Mycket fint om vår strävan å hur vi förfaller ut andlig förkovran å motion kom jag att tänka på!
2020-03-13

  M.Eta
Något saknas i boet, något viktigt! Bra beskrivet!
2020-03-13

  Öknens Ros VIP
Längtans känslor svikna.
2020-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP