Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
text nr 2 (fortsättning på text nr 1)


tänk på att inte ta varje dag och ord så bokstavligt talat

känner mig tillfreds inombords

efter känslan 

 

att du tog dina egna beslut 

det bästa med det 

var att jag inte var inblandad i det

 

känns skönt i själen

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-13 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP