Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill du?


Låt oss älska tio sekunder till

kom närmre
se mig
blunda och se mig framför din slutna ögonlock

ta på mitt ansikte
dra ditt finger över mina kindknotor, mina ögonlock
och mitt hårfäste

se mig, men titta inte
dofta mig men lukta inte
ta på mig men rör mig inte

få våra hudar att mötas med kraften av viljan att inte beröras
låt oss implodera i extasens natur
förändra en värld i kaos
genom att bara blunda

vi har gjort detta hela vårt liv
format fantasin in i en verklighet som vi bara
själva kan uppleva och se

jag lämnar över hela min kropp
mina händer, bröstkorg och mitt huvud
rakt ned i din famn
rakt in i dina öppna armar

där är vi lyckligare än någonsin
(oavsett skiten runt omkring)***




Prosa av Max Poisé VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-03-16 15:28



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Kärlek, när allt runtomkring tonar bort...
2020-03-17

  WyS VIP
Störst av allt är kärleken!
2020-03-17

    Lena Staaf VIP
Härlig dikt med oväntad och humoristisk knorr på slutet.
2020-03-16

  Gunnar Hilén VIP
Gör du det på tio......? Snyggt jobbat !!!
2020-03-16

  Öknens Ros VIP
Sensuellt och eggande.
2020-03-16

  ULJO
Fint om kärlekens fina. Gillar epilogen.

"där är vi lyckligare än någonsin
(oavsett skiten runt omkring"
2020-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé
Max Poisé VIP