Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JAG BRYR MIG INTE

Jag bryr mig inte

om viruset

Jag bryr mig inte

om etikett

Försök att tvinga mig

om ni kan

Då går ni på

en helt hopplös man

Ty hur ni än må

bemöda er

så ser ni ryggen

och inget mer

 

LARZ GUSTAFSSON 18/3 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 250 gånger
Publicerad 2020-03-18 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP