Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MORGONFRID

Morgonfrid i orostid

Jag har en tron att vila vid

Den tronen heter nådens tron

Min tillflykt och en fredad zon

Herrens nåd är underbar

Icke dold men uppenbar

Bort från larmets hets och strid

Morgonfrid i orostid

 

LARZ GUSTAFSSON 26/3 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2020-03-26 08:07



Bookmark and Share


  Koloristen
JA! Hellre frid än freud the fraud.
2020-03-26

  Lottie Ålhed VIP
Välkomponerad och fin dikt!
2020-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP