Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min modiga nyfunna vän från Irak samlar bedjare på Sergels Torg idag.


Omvändelse


De beder om

förlåtelse

nåd

helande och

upprättelse

för hela landet


Jag står

med i anden

till hundra procent

från mitt sjukläger


Som Mose, Esra, Daniel, Amos

med flera profeter bad om förlåtelse

för sitt folk i "vi" och "oss" form

och blev bönhörad så gör nu vi

och "Sverie ska få se Jesus"!




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-03-26 17:31



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Underbar bild av enhet...
2020-05-16

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert.
2020-04-09

  Niliboy
Vackert så, å kristendomen med Psaltaren. 34, Jesus å fadern å Hjälparen sprider ett ödmjukare alternativ! Å vi tackar å bugar!
Hoppa inte över Psaltaren 34!
2020-03-27

  Eva Helene VIP
Så fint budskap i en enande cirkel!
2020-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP