Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugnet i lögnen

 

Ty sig
tills man tynar bort
av övertygelse
om lycka inom kort

 

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-11 16:34



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En väldigt bra och tankeväckande text!
2020-04-12

  Solweig Jansson VIP
Oj, där slår du huvet på spiken ! Jag tror många står ut med förhoppning om ett bättre imorgon ! För det är så jobbigt att göra uppror !
2020-04-11

    Lena Staaf VIP
Ett risktagande att ty sig. Men vad annat kan man göra? Tankeväckande!
2020-04-11
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP