Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GUDS ORD BÄR INTE VIRUS

Guds Ord bär inte virus

Ingen pestsmittad papyrus

bär Herrens signatur

Guds Ord bär inga bojor

neuroser eller nojor

Och Hans namn, det är en kur

 

LARZ GUSTAFSSON 2/4 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2020-04-02 18:39



Bookmark and Share


  Koloristen
Just det!

Kamp mot alla freaks som parasiterar på folks oro och okunskap och slår mynt av krisen!
2020-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP