Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min melodi

 

Rakryggat
Äter jag vid diskbänken
Bli aldrig borgerlig
Stå för nåt och håll ryggen fri
Stadgar upp
Sätter sig som en melodi

 

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-11 16:37



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, mycket bra!
2020-04-12

  Solweig Jansson VIP
Ränderna går aldrig ur, sägs det - inte ens efter en klassresa - rötterna finns kvar och sitter i ryggraden !
Dock - pengar och makt korrumperar !
2020-04-11

    Lena Staaf VIP
Klasskänslan är äkta vara!
2020-04-11

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
....eller Så får politikern lära sig äta upp sina ord,så han förstår att ingen blir mätt bara på ord.
2020-04-11

    Jag är fan större än Sartre
Japp, det gäller att leva som man lär, annars är det påhittad politisk filosofi.
2020-04-11
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP