Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JAG ÄR INTE ISOLERAD

Jag är inte isolerad

Tänker inte heller bli de'

Tänker vägra karantän och

tänker inte gå i ide

Jag är folkbildning på vandring

i ett land av rädda krakar

Gud för uppbrott och förvandling

lugnar ned dig om du skakar

 

LARZ GUSTAFSSON 3/4 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 158 gånger
Publicerad 2020-04-03 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP