Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månlös eldnatt

en baktalad yngling, en sprucken lerflöjt
sorgsen uppsyn, plågande minne; röjt
barndomsdemoner, ekande hånskratt
sömnlös, kluven eldnatt

skogsrå i en glänta, sluten
glädjeflicka i ett gatuhörn, skjuten
leenden, nervöst skratt
tusen drömmar krossas i natt

bitter jakt, tappat spår
yrvaken blodtörst, hjärtan som slår
fullföljt brott, bestialiskt skratt
bruten ed, hägringsnatt

stridslystna knogar, svald gråt
hjärtlösa själar, uteblivna \"förlåt\"
en vedervärdig handling, avskyvärt skratt
evig, månlös natt




Fri vers av Ilutzio
Läst 734 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-07-07 18:23



Bookmark and Share


  Tigerlilja|
känner mig något efterhänsen :p du skriver så fruktansvärt bra. många fyndigheter och snabba liksom vändningar i språket, och det flyter på så bra! underbart språk.
2006-07-07

  kath
tycker om flytet i din text både till ord och innehåll, den påminner om ett anteckningsblock fyllt av idéer till en bok, en film, något som pågår inuti någon, en struktuerad´ostruktur, gillar språket som sjunger ....
2006-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Ilutzio
Ilutzio