Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FORUM

 

 

Här finns få verkliga vänner

Men de få som finns är bra

Dem är jag glad att jag känner

De som är något att ha

Här finns det häxor och clowner

Musiker och patrask

Folk som tar uppers and downers

Och många som bär en mask

 

Här är ett forum för flinka

Eller för lata män

Här finns en lady, en slinka

Men hemskt sällan sanningen

Den skyr så många som pesten

Eller som viruset

Hej, var är festen, förresten?

Glöm alla fel och rätt

 

LARZ GUSTAFSSON 7/4 2020

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 166 gånger
Publicerad 2020-04-08 05:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet!
2020-04-11

  Koloristen
"Forum för fårskallar" (Svenska MAD).
2020-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP