Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tungspets

 

Tuggar som en mal på nattens ridå
och som en trasig gardin från sitt fäste
faller himlavalvet
Det beslöjade man inte borde förstå

 

 

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-04-11 16:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Spännande bildspråk som greppar efter det svårgreppbara.
2020-04-12

  Blomma-Stjärna VIP
poetiskt om en skymt av något stort
diktjaget länge funderat på
2020-04-12

  Solweig Jansson VIP
Just mellan sömn och vaka - beslöjade ögonblick - kommer insikter och kreativa tankar, tycker jag !
2020-04-11

    Lena Staaf VIP
Härligt bildspråk! Insikter som kommer glidande under nattens timmar.
2020-04-11
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP