Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

någon

någon kallade mig Afrodite
hon log milt
vart vill du åka?
var vill du bo?
jag klippte dem
rätt av bara
efter månar av tanke
rätt av bara
ingen större framgång




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 103 gånger
Publicerad 2020-04-12 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP