Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


KORS DÅ

 

korståget ställdes in i helgen

kvar blev endast utrop så som

kors då eller kors i jesu namn

 

tåget satt fast vid södra station

pågrund av snökaos

det föll 0.5 millimeter snö

fast en aprildag 

 

då har snöplogen ställts in

och corona ställts ut 

och jordgubbarna är oplockade

 




Övriga genrer (Satir) av Solstrale VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-04-15 12:45



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Man ler. .-)
2020-04-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Kanonkul satir med klös!
2020-04-20

  Bodingen VIP
April är sig likt, kan aldrig bestämma sig.
2020-04-15

    Lena Staaf VIP
Härlig dikt om upp-och-nedvända världen! Fast det är ju april.
2020-04-15

  Max Poisé VIP
Haha..exakt..uppochner är det ju!
2020-04-15

  ULJO
Var då väl för väl att det ställdes in. Korståg har historiskt bara ställt till med en massa elände. Förföljelse och tvång i Jesu namn.
2020-04-15

  Gunnar Hilén VIP
Roligast idag ! "Snökaos" ! Oj då !
2020-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP