Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika uttryck

 

När käpphästarna jävlas
hjular vi vidare käpprätt

väg och volt
vår privata cirkus smyckas
förvandlas till en fjäder i hatten
urskilja sig från den grå massan
julgranar med kottar
lite bling-bling i kråksången
som en knuten näve
käftsmäll med high five
klädd i kreativt kassaskåp

strössel och strass på strippad
när gatan pyntar

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-04-16 15:25



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Som en godisråtta kan skita strössel i ens fantasi blir ordens lekfulla godislockelser likt smaskiga associationer... Läsarjaget ler lite snett... ;)
2020-04-17

  Respons VIP
Härliga lekfullhet med ord och uttryck!
2020-04-17

  Solweig Jansson VIP
Härlig och sprudlande ordlek !
2020-04-17

    Lena Staaf VIP
Rolig och spännande text med ordglädje! Synligheten pris.
2020-04-16
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP