Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nåden når mig

 

Taket tittar tillbaka
viskar att det är högt
och inte för intet
omfamnat oskuldens vita färg
menar att jag inte borde falla
så hårt och djupt

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2020-04-18 00:03



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Läser detta som ett inställt hopp från taket - så fruktansvärt ensam man måste känna sig i denna dialog med taket ! Den andliga nöden är stor i vår materiella kultur - starkt berörande text !
2020-04-21

    ej medlem längre
Det finns både djup och kraft i din skenbart enkla text. Här kan du kosten att måla upp en känsla dom ett foto. Bilden etsar sig fast och den väcker många tankar på vilken livshistoria som ligger bakom den.
2020-04-20

  Blomma-Stjärna VIP
fint om när självmedkänslan vaknar!
2020-04-19

    Elisabeth Nilsson VIP
I få ord ryms både hopp och tvivel.
2020-04-18

  annapoem
Hoppfullt och tvivlande
2020-04-18

    Lena Staaf VIP
Taket håller dig med sina osynliga trådar.
2020-04-18

  Kungskobran VIP
Ett fall kan vara framåt
2020-04-18

    Sefarge VIP
Kort dikt
men med
Djup av
Storhet!
;}

2020-04-18
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP