Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SJUNG EN, TVÅ, TRE, FLERA HALLELUJASÅNGER!

Jesus är uppstånden

Han ska aldrig nånsin dö

Det som inte myllas ned

förblir ett ensamt frö

Men över hela Tellus

växer i dag Guds hus

Jesus är uppstånden

Han är världens Ljus

 

 

LARZ GUSTAFSSON 18/4 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 321 gånger
Publicerad 2020-04-18 11:24



Bookmark and Share


  Koloristen
"Sjung en hallelujasång, sjung om Jesus dagen lång...":
2020-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP