Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det onda

bittra örter läker bäst
renar när det svalkar
färgerna läker
det är min tid
att vakna
det är min smärta




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2020-04-19 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP