Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilda Blodbok

 

Lilla hjärtat slutar aldrig slå
och det går ej att kuva
Hjärtat kommer åt dig
slår sig genom revbensgaller
Och dagen då allting faller
var ska du gömma dig då?

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2020-04-20 23:37



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
lilla hjärtat - vilda blodbok - så ömsint, berörande!
2020-04-22

    ej medlem längre
Jag tycker så mycket om titeln! Kanske för att jag alltid har älskat blodbokar, men också för att detta är en underbar text med sårbarhet, värme och styrka.
2020-04-21

  Solstrale VIP
Diktat med värdighet!
2020-04-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Hjärtat bryr sig inte om lag och förordning. Strålande bra diktat!
2020-04-21

  DavidM VIP
Kraftfull text som rör sig in.
2020-04-21

  Eva Langrath VIP
Fin text som berör
2020-04-21

  Marita Ohlquist VIP
Blir berörd av textens innehåll, hoppas att någon då håller det i sina kupade händer!
2020-04-21

    Lena Staaf VIP
Känslan trotsar allt förnuft och låter sig inte tyglas utan vidare. Så lika bra att göra sig bekant med den. Och stoppa om den lite.
2020-04-21

  Solweig Jansson VIP
Hjärtat kan man inte lura - det vet vilka ens sanna känslor är ! Din text känns i kroppen !
2020-04-21
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP