Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FOLK VILL HA EN GUD

Folk vill ha en gud

som DE kan hantera

Folk vill ha en gud

de kan manipulera

Man vill ha en gud

man själv kan kommendera

Detta är new age

men inte en ny era

Samma gamla sång

och lögnerna från Eden

Under tiden glesnar

de "frikyrkliga" leden

 

Man låter sig bedras

Man låter sig dompteras

Folk vill ha en gud

som kan orkestreras

Man förs bakom det ljus

som lyser väg och sanning

Bland djävulens apostlar

det saknas ej bemanning

 

LARZ GUSTAFSSON 22/4 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 328 gånger
Publicerad 2020-04-22 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP