Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solvindar




det utlovas vindar
skapta direkt
ur solen

...vet inte säkert på vilket sätt koronan värms upp...utkanterna av koronan försvinner hela tiden ut i rymden som solvind...

livet

denna underbara
förskräckelse

eller

detta förskräckta
underbara

vi virvlar runt
utan att tro det

livet och döden
sköljer över oss
samtidigt

det finns ett hopp
som inte gör ont




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-23 08:45



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Vackert! Tycker väldigt mycket om denna dikt, som ett löv som virvlar runt med funderingar av vikt. Sparar lövet som ett blad jag stoppar in i den finaste diktbok. :)
2020-04-23

    ej medlem längre
Kanske hade det varit skönast att vara en omedveten fågel nu
Dikten känns som en dikt
2020-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP