Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en klåda

 

Sitter som en urvriden trasa
i en ren lögn
som luktar följetong och såpa
fast i en förbannelse
en fasa om fasaden skulle rasa
svär sig fri med spetsad skurhink
tvättar munnen med Läkerol
och snackar skit
vitt och brett om fel och rätt
som en abrovink
alla får vad de tål
och i repris kryper kvällen i mål

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-04-23 12:28



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Ord och inga visor ! Det svänger om ditt språk - alltid en njutning att läsa !
2020-04-24

    Max Poisé
Härligt tempo i denna..gillar humorn helt klart med fin blandning av seriositet...
2020-04-23

  Solstrale VIP
Som att halsa en flaska med ord till sitt middagsbord helt solokvist gör din ordskapelse middag i ensamhet mindre trist...

Smart skriftat!
2020-04-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Du är helt fantastisk med dina underbara ordvändningar!
2020-04-23

  Kungskobran VIP
Härligt kul
2020-04-23

    Lena Staaf VIP
Ingen vet vad som är fel och rätt. Enda sättet att komma nära är att prata om det! Stark text.
2020-04-23

  Blomma-Stjärna VIP
fantastisk beskrivning om fanatiskt orerande!
2020-04-23

  Gunnar Hilén VIP
"tvättar munnen med Läkerol
och snackar skit
vitt och brett om fel och rätt"

Det här går jag igång på.
2020-04-23
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP