Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HATET VAR VÅRT SVAR

 

HATET VAR VÅRT SVAR
PÅ MISSFÖRHÅLLANDEN
DÄR FANNS INGEN FAR
OCH INGEN FARBROR SVEN
BLODSMAKEN I MUNNEN
VAR ETT DYSTERT PRIS
HATET VAR VÅRT SVAR
PÅ EN NATION I KRIS

BLIXTKRIG VAR VÅRT SPRÅK
VI AVFYRADE HAT
FRÅN EN HYRESKÅK
FRÅN EN VÄLFÄRDSSTAT
JAGADE SOM RÅDJUR
I BETONGDJUNGELN
HATET VAR VÅRT SVAR
NÄR VI KOM FRAM IGEN

LARZ GUSTAFSSON  24/4 2020

 

Bizex-B | Punktjafs




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 160 gånger
Publicerad 2020-04-24 18:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar det onda.
2020-04-30

  Joakim Södersten
Lika aktuell idag. Men tiden har hunnit i fatt. Nu jävlar.



2020-04-30

  Koloristen
Concrete jungle, eh?
2020-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP