Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lucifer

 

Jag kom som Lucia
i glitter och glansig blick
ett midvintersolstånd
efter det oanständigt tidiga
extraknäcket som tidningsbud
med nybakat från bageriet
det var öppet
och jag var less på omvägar
mina kalla fötter
vanligt för barfotabarn
och jag tappade andan
alla orden
iskall inuti fastfrusen i golvet
fruktansvärt
tappade humöret
frukostbrickan
mitt ljus i ditt mörker
två extra stack ut vid fotändan
den där kvinnan var inte jag
tappade skuggan av mig själv
en fot i fejan skulle du haft
istället för ljudet av små fötter
9 månader senare




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-04-27 01:22



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Ibland vill man ju bara böja huvudet och låta skriftens mörker dekapitera mig.

SÅÅ bra!
2020-04-27

  Judas Ekholm VIP
VILKET JÄVLA FLOW DU HAR. Oj, caplockmissbruk, men det förtjänar du!

Briljant as fuck!
2020-04-27

  Marita Ohlquist VIP
Dramatisk text, som scener ur en film!
2020-04-27

  Solweig Jansson VIP
Oj, vilket drama , vilken scen, vilken historia - en hel liten novell ! Fantastiskt berättat !
2020-04-27

    Max Poisé
Håller med om mixen som på nått sätt är tragikomisk...snyggt beskrivet.
2020-04-27

    Lena Staaf VIP
Sorg och frusenhet tillsammans med humor och ilska.
2020-04-27

  Kungskobran VIP
Fint, härligt humoristiskt med stänk av allvar
2020-04-27
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP