Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖVERTRAMP - tanka

Storvuxen hare

skuttade uppför tomten

löpte ingen risk

satte sig vid vägkanten

iakttog biltrafiken

 

grannens bärbuskar

nyutslagna mjälla blad

spred ljuvligt doftmoln

fick snålvatten att rinna

lockade till övertramp

 

 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-05-08 18:44



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Både människor och djur gillar det nyutslagna...fin tanka...
2020-05-16

  ULJO
Gullig denna. Djur är så fantastiska
2020-05-11

  Feliaxel VIP
Trevligt att se naturens liv och rörelse
2020-05-11

  Cikoria Blå VIP
Rolig och välskriven!
2020-05-10

  Blomma-Stjärna VIP
fint gestaltad upplevelse - hoppas haren klarade att trampa över till de mjälla bladen (utan att hamna i sälla nejder)
2020-05-09

  Max Poisé VIP
Gillar din humor! Helt klart...
2020-05-09

  Niliboy
Men va fyndigt å roligt! Ha ha
2020-05-09

  M.Eta
Harar är inte förståndiga nog för att akta sig för trafiken. Bra tanka!
2020-05-09

  Marita Ohlquist VIP
Läser din fina Tanka och förmodar att haren blev påkörd!
2020-05-08

  Poeten Salvador VIP
Det är ett rikt naturliv hos dig
2020-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP