Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DE FULLKOMLIGA

Nej, nu får ni verkligen ursäkta

alla pimpinetta och perfekta

Hälsningar från oss som är defekta

naggade i kanten, kanske spräckta

 

LARZ GUSTAFSSON 7/5 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 169 gånger
Publicerad 2020-05-07 18:26



Bookmark and Share


  Koloristen
Dessa inskränkta typer är blott fullkomliga i sina egna ögon och enligt sin egen standard.
2020-05-08

  Lottie Ålhed VIP
Bra och träffsäkert skrivet
2020-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP