Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BUDDHISTISKA MUNKAR I MYANMAR

Buddhistiska munkar i Myanmar

sa: "Här vill vi ej ha rohingyer kvar

De utgör ett hot och en otäck syn

Fördriv allihopa!

Bränn ned hela byn!"

Buddhismen är fredlig

Det tror vi i väst

Och det är ju vi här

som alltid vet bäst...

 

LARZ GUSTAFSSON 10/5 2020

 

https://urplay.se/serie/206769-myanmar-med-simon-reeve

 

Se avsnitt ett!




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 204 gånger
Publicerad 2020-05-10 07:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP