Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon som gav och gav sig av

 

Tre sista åren vaknade och somnade han
med hennes värme tätt intill
hon som gav och gav sig av
hon som lämnat kärlek i en handstickad ylletröja
som en extra hud som följde honom i graven
Åderlåten med upprivna ärmar gav han upp

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-05-19 13:20



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Vackert o stickigt samtidigt.
Härlig Poesi-komposition!

2020-05-20

  Briza media
Lågmält sorgset, vackert och lite mystiskt. Kan läsas flera gånger och olika bilder dyker upp.
2020-05-20

  Blomma-Stjärna VIP
starkt och sorgligt - den handstickade tröjan av ull som följer med i graven känns rakt in i magen
2020-05-19

    ej medlem längre
Ditt bildspråk är klockrent och gestaltningen lyfter din text till ett elegi om saknad och frånvaro.
2020-05-19

    Elisabeth Nilsson VIP
En stor sorg för den kärlek som fanns men inte orkade stanna. Smärta i varje ord.
2020-05-19

  Kajan VIP
Upplever det som en dikt om det svåra, ibland övermäktiga som ryms inom ett förhållande, man kan inte ge mer än man har.
2020-05-19

    Lena Staaf VIP
Den som dör med någons kärlek har inte levt förgäves. Sorglig och vacker dikt.
2020-05-19

  Kungskobran VIP
Svarta änkan äter dig med hull och hår
från huvudet till dina tår
När hon är mätt tar hon sig en lur
letar sedan upp någon för nästa tur
Så se upp när hon virvlar in
och säger att hon vill bli din
om du ger henne en chans
blir det din sista dans
2020-05-19
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP