Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befäl överbord

 

Du seglade iväg med din nya kärlek
tonårstongångar ebbade ut
som en ömsesidig överenskommelse tillslut
lämnade mig i hamn i stora spökhuset

Pirater seglade in under vit flagg
flyttade in
utan din vetskap flyttade jag gränser
hela huset stormar
det var en allvarsam lek med livet

När du äntligen kom hem 
var jag ett vrak
på gränsen till ett nervsammanbrott
satt där mitt på golvet som en vulkanisk ö
med skadeskjuten ven och sprutade lava

Idag vill du inte höra talas om
någon annan smekmånad än din

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-05-20 18:27



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Dramatiska händelser i poetens liv fantastiskt berättade ! Det kostar på - men vad vore livet utan äventyr och risker !
2020-05-24

  Rafmagn VIP
Wow! Fantastisk dikt!
2020-05-23

  Eva Langrath VIP
Aj så smärtsamt om livets resa.
2020-05-21

    Lena Staaf VIP
Oj så starkt! Den totala blindheten eller blåögdheten gungande på böljan medan allt annat gick i kvav.
2020-05-20

  Solstrale VIP
sånt är livet ...
ja dessa tonårsäventyr eller senare i livets äventyr som minner en om de sena eller enkla utflykterna som likväl ebbar ut i en vulkanisk askas flykt...

mkt bra skaldat om detta dilemma!!!
2020-05-20
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP