Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TAPPADE SUGAR

 

Världen är full

av tappade sugar

 

så även min

 

skrattar inte längre

åt uttrycket

 

drabbad av

smittsam depression

 

din blev min

 

du kväste mig

med skymfliga ord

 

stoppljus och bromskloss

är jag inte

 

se allt gjort

se allt ägt

 

det får räcka nu

 

när blev eftertanke

något fult?

 

lyxproblem blir

kasta skit-problem

 

ske din vilja

var ordern

 

men min vilja

är min

 

inte din

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-05-26 18:07



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Som ringar på vattnet, dåliga måenden har en tendens att sprida sig. Även glädje, underbart är ju det till skillnad från detta hemska som säkert de flesta råkat ut för i en eller annan form. Kul när du skriver uttrycket i pluralis.
2020-05-27

  SatansSon VIP
låter som ett huskors har pinat dig. åt helvete med honom.
2020-05-27

  ULJO
Melankoli vi alla kan känna ibland. Men här i kolossalformat.

2020-05-27

  Cikoria Blå VIP
Svåra saker du tar upp - igen och igen.
Det gäller att kanske att tvätta sig mentalt
så inte depressionen smittar och äter upp en.
2020-05-26

  Feliaxel VIP
Lätt att tappa sugen när livet inte är det bästa
2020-05-26

  Magdalena Eriksson VIP
konsist som när det är taggit
innehåll och form förstärker varandra
och
nä du är inte stoppljusets sura vän.
2020-05-26

  Max Poisé VIP
Oj..just det där med tappat...wow...exakt så!
2020-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP